Leto 2024, Tunisko

Dessole Bella Vista ****



Dessole Bella Vista **** Dessole Bella Vista **** Dessole Bella Vista **** Dessole Bella Vista **** Dessole Bella Vista ****

Ako novinku vám ponúkame 4* hotel umiestnený priamo na piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora vhodný pre všetky vekové kategórie. Príjemný hotel s dobrými službami uspokojí aj hostí, ktorí okrem oddychu pri mori radi spoznávajú aj krásu a kultúru Tuniska, potrebujú k ideálnej dovolenke nákupné, zábavné možnosti a večerné hotelové animácie. Hotelový komplex Vás zaujme pri prvom vstupe a potvrdí, že rozhodnutie práve tu stráviť dovolenku bolo správne. Privíta Vás priestranná a vkusne zariadená recepcia, ktorá načrtne moderný štýl celého rezortu, v akom je postavený a zariadený. Kvalitné služby hotela navodia nielen dobrý pocit a spokojnosť, ale dodajú tú správnu dávku energie, ktorou môžete obohatiť svoje chvíle oddychu. Pripravená je pestrá paleta voľnočasových aktivít, doplnkových či športových služieb. Každý jeden dovolenkár, veľký i malý, si tu nájde to svoje miesto pre seba. Každodenným lákadlom sa určite stane pravidelne udržiavaná záhrada so slnečnou terasou, bazénovým komplexom a animáciami za dňa i večera. Deti sa môžu tešiť na tobogány, detské ihrisko či na miniklub. Pre tých starších sú k dispozícií dva tenisové kurty, basketbalové, volejbalové a futbalové ihrisko, stolný tenis, lukostreľba či minigolf. Chvíľku relaxu nájdete v SPA centre, ktoré ponúka za poplatok rôzne masáže, saunu či turecké kúpele. Najväčšou radosťou však určite bude, keď Vás kroky vždy zavedú na piesočnatú pláž a Vy sa ponoríte do mora a rozvírite jeho hladinu. Prenechajte starostlivosť o Vás iným a vyberte si tento hotel ako Váš dovolenkový cieľ. Výborný pomer kvality a ceny je ideálnou ponukou na strávenie naozaj veľmi príjemnej dovolenky.
Nachádza sa 14 km od známeho mesta Sousse so starobylou medinou s množstvom kaviarní, reštaurácií , barov a obchodíkov , necelých 8 km od vyhľadávaného letoviska Monastir (krátky transfer z letiska )

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú príjemné zariadené, 2-lôžkové s možnosťou jednej prístelky / alebo možnosť rodinných izieb. Nechýba v nich klimatizácia, telefón, TV, kúpeľňa s príslušenstvom, sušič na vlasy, malá chladnička, trezor a balkón / terasa s posedením.
Hotelovým hosťom je k dispozícii taktiež priestranná vstupná hala s recepciou a zmenárňou, hlavná reštaurácia „Le Carnavale“ s výhľadom na more, a´la carte reštaurácia „La Fiesta“, ktorá ponúka tematické večere, beach/ snack bar, hlavný bar „ Neptune“, pool bar, piano bar, disco bar „El Mahfel“, maurská kaviareň, vonkajší bazén, slnečníky a ležadlá zdarma na pláži i pri bazéne, detský bazén, bazén s tobogánmi, vnútorný bazén, tenisové kurty, multifunkčné ihrisko (basketbal, futbal, volejbal), SPA centrum (za poplatok jacuzzi, turecké kúpele, sauna), kaderníctvo, manikúra, pedikúra, telocvičňa, wi-fi pripojenie v priestoroch lobby zdarma.
Šport a zábava: ranná gymnastika, aerobik, stolný tenis, lekcie brušného tanca, minigolf, plážový volejbal, futbal, tanec a hry, lukostreľba, šípky, petang, futbal, vodné športy na pláži (windsurfing, plachtenie, pedále, vodné lyže), večerné programy a súťaže, šach, turnaje, koktailové hry

Stravovanie:
- ultra all inclusive: skoré aj neskoré raňajky, obedy a večere podávané formou švédskych stolo, neskorý nočný snack, počas dňa podávané občerstvenie, neobmedzené množstvo miestnych nealkoholických a alkoholických nápojov v areáli hotela, zmrzlina, palacinky, vafle, pukance, večere v a´la carte reštauráciách (talianskej a tuniskej), alkoholické, nealkoholické nápoje a snacky podávané taktiež na pláži v plážovom bare

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.