Leto 2024, Tunisko

Karawan ***



Karawan *** Karawan *** Karawan *** Karawan ***

Hotel sa nachádza v blízkosti historického centra Sousse. Vďaka animačným programom je hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Jeho poloha ho predurčuje na strávenie aktívnej dovolenky, s blízkosťou nákupných možností, reštaurácií a kaviarničiek. Nachádza sa 23 km od letiska v Monastire. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je prístupná cez miestnu komunikáciu.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú pohodlne zariadené, s možnosťou 1-2 prísteliek, s balkónom, terasou, alebo francúzskym oknom, kúpeľňou, WC, TV/SAT, centrálne riadená klimatizácia.
Hotelovým hosťom je k dispozícii taktiež vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, snack bar, nočný klub, kaviareň, čistiareň, zmenáreň, obchod so suvenírmi, turecké kúpele, masáže, jacuzzi, trezor na recepcii, animačné programy, bazén, plážový volejbal, biliard, fitness, detský bazén, detské ihrisko, tobogán. Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne zdarma, na pláži za poplatok.

Stravovanie:
-all inclusive

Deti za zvýhodnenú cenu !




Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.