Leto 2024, Tunisko

Les Princes Mahdia ***



Les Princes Mahdia *** Les Princes Mahdia *** Les Princes Mahdia *** Les Princes Mahdia *** Les Princes Mahdia ***

Obľúbený a príjemný zrekonštruovaný hotel Les Princes Mahdia sa nachádza pri tyrkysovom mori, na jednej z najkrajších pláží s bielym pieskom v Mahdii. Hotel sa vyznačuje príjemnou rodinnou atmosférou, výhodnou cenou a uspokojí široké spektrum klientov – tak rodiny s deťmi ako i dvojice rôznych vekových kategórií. Je vzdialený 55 km od letiska v Monastire, 4 km od centra Mahdie.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú príjemne a účelne zariadené, s možnosťou 1-2 prísteliek, s klimatizácou, kúpeľňou, WC, telefónom, balkónom, terasou, alebo oknom, TV/SAT a chladnička na vyžiadanie (za poplatok).
Hotelovým hosťom je k dispozícii taktiež vstupná hala s recepciou, internet a WIFI na recepcii (zadarmo), bazén, terasa na opaľovanie s lehátkami a slnečníkmi, hlavná reštaurácia, snack bar na pláži (za poplatok), bar, trezor (na recepcii za poplatok), spoločenská miestnosť s TV, maurská kaviareň, diskotéka, vodné a plážové športy, vodné lyžovanie, vodný bicykel, banán, biliard, stolný futbal, hrací automat, šípky, stolný tenis, aerobik, vodná gymnastika, bohaté animačné programy, miniklub, detský animátor, detský bazén. Slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži bezplatne.

Stravovanie:
-all inclusive

Deti za zvýhodnenú cenu !




Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.