Leto 2024, Tunisko

Club Meninx ***



Club Meninx *** Club Meninx *** Club Meninx *** Club Meninx *** Club Meninx ***

DJERBA

Príjemný rodinný hotelový komplex, ktorý je umiestnený v krásnej palmovej záhrade sa skladá z hlavnej budovy a niekoľkých vedľajších budov. Hotel s priateľskou atmosférou doporučujeme najmä klientom, ktorí hľadajú dovolenku so zábavou a športovým využitím za výhodnú cenu. Je situovaný priamo na piesočnatej pláži, s pozvoľným vstupom do mora, 25 km od letiska, 6 km od mestečka Midoun.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú účelne zariadené, s možnosťou 1-2 prísteliek, s klimatizáciou, kúpeľňou, WC, TV/SAT, telefónom, sušičom na vlasy, balkónom, terasou, alebo francúzskym oknom.
Hotelovým hosťom je k dispozícii taktiež vstupná hala s recepciou, zmenáreň, hlavná reštaurácia, lobby bar, internetová kaviareň, WIFI a trezor za poplatok, obchod so suvenírmi, vonkajší bazén, vnútorný bazén s termálnou vodou, animačné programy, kúpele, sauna, masáže, šípky, stolný tenis, tenis, aerobik, minigolf, plážový volejbal a futbal, večerné živé vystúpenia, vodné športy, miniklub, detské ihrisko, detský bazén. Slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži bezplatne.

Stravovanie:
- all inclusive

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.