Plavby

COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom)



COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom) COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom) COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom) COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom) COSTA FORTUNA **** (so slovenským sprievodcom)

Taliansko – Španielsko – Maroko – Portugalsko

COSTA FORTUNA bola postavená v r. 2003. Táto pohodlná a prepracovaná loď je obrazom najväčších talianskych zaoceánskych lodí z minulosti. Kapacita lode je 3780 pasažierov a 1110 členov posádky. Celkovo má 17 palúb (z toho 13 pre pasažierov). K vybaveniu lode patrí: wellness a fitnes centrum (sauna, turecké kúpele, masáže), 4 bazény (1 krytý), 6 víriviek, kozmetika, kaderníctvo, multifunkčné športoviská, vonkajšia bežecká dráha, divadlo, animácie, večerná show, kasíno, disko, knižnica, Wi – Fi za poplatok, obchody, detské kluby, Play Station herňa, 4 reštaurácie a 11 barov.

Ubytovanie:
Elegantne zariadené kajuty sú vybavené regulovateľnou klimatizáciou, SAT TV, minibarom, telefónom, trezorom. Kúpeľne sú vybavené vaňou, alebo sprchovacím kútom, toaletou, sušičom na vlasy a kozmetikou. Dvadsaťštyrihodinový kajutový servis a pre suity osobný kajutový stevard. Typy kajút: vnútorné bez okna, kajuty s oknom, kajuty s balkónom a suity. K dispozícii sú aj bezbariérové kajuty. Všetky kajuty majú kapacitu maximálne 4 osoby.

Stravovanie:
Plná penzia (v cene voda, káva, čaj, limonáda v bufetovej reštaurácii).

Doprava do/z prístavu:
Letecká, autobusová alebo individuálna. Možnosť zakúpenia autobusovej a leteckej dopravy z Viedne. Viac informácií dostanete v našej CA.

Program:
1.deň: Savona (Taliansko) odchod 16.30
2.deň: na mori
3.deň: Malaga (Španielsko) príchod 12.30 – odchod 18.00
4.deň: Casablanca (Maroko) príchod 07.30 – odchod 21.30
5.deň: Cadiz (Španielsko) príchod 09.30 – odchod 18.00
6.deň:Lisabon (Portugalsko) príchod 09.30 – odchod 18.00
7.deň: na mori
8.deň: Valencia (Španielsko) príchod 13.00 – odchod 19.00
9.deň: Barcelona (Španielsko) príchod 08.00 – odchod 13.00
10. deň Savona (Taliansko) príchod 09.30

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.