Leto 2024, Egypt

Sofitel Taba Heights *****



Sofitel Taba Heights ***** Sofitel Taba Heights ***** Sofitel Taba Heights ***** Sofitel Taba Heights ***** Sofitel Taba Heights *****

Luxusný hotelový komplex, ktorý sa nachádza asi 45km od medzinárodného letiska v Tabe. Priamo pred hotelom sa nachádza široká piesočnato-kamienková pláž, na ktorej vás čaká nielen sladké leňošenie, ale taktiež bohatá ponuka vodných športov, Pláž je ponúka ideálne podmienky pre šnorchlovanie.

Vybavenie komplexu / ubytovanie:
Izby sú moderne a luxusne zariadené, 2-lôžkové s možnosťou 1-2 prísteliek. Vybavené sú klimatizáciou, kúpeľňou s WC, sušičom na vlasy, SAT TV, telefónom, trezorom, minibarom a balkónom alebo terasou.

V tomto rozsiahlom hotelovom komplexe máte k dispozícii taktiež recepciu, zmenáreň, obchodík so suvenírmi, internet a WIFI pripojenie, hlavnú reštauráciu, 3 a´la carte reštaurácie, bary, niekoľko bazénov, detský bazén, stolný tenis, volejbal, 2 tenisové kurty, fitness, hodiny tanca, wellness centrum ZDARMA (sauna, jacuzzi, masáže...), biliard, kasíno, golf, rôzne športové a zábavné aktivity pre deti i dospelých, miniklub, detské ihrisko...Slnečníky a ležadlá sú k dispozícii pri bazénoch i na pláži zdarma.

Stravovanie:
- all inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v baroch v určenom čase, snack + zmrzlina, detské menu

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.