Leto 2024, Tunisko

LTI El Ksar ****



LTI El Ksar **** LTI El Ksar **** LTI El Ksar **** LTI El Ksar **** LTI El Ksar ****

Hotel LTI El Ksar postavený v maursko – andalúzskom štýle zapôsobí na každého, kto vstúpi do jeho priestorov. Areál hotela má k dispozícii niekoľko barov a terás, kde si v pokoji môžete vychutnať šálku pravej tuniskej kávy, či jeden z osviežujúcich letných kokteilov. Svoje telo si zase môžete nechať hýčkať v Thalasso centre a tradičnom hammame, ktoré bude balzamom nielen pre vaše telo, ale i dušu. Keď slnečný deň vystrieda večer, pláž vymeníte sa pocit pohodlia v elegantne a štýlovo zariadených hotelových izbách či romantickú večeru pri sviečkach v hotelovej reštaurácii. Za tuniskou históriou, nákupmi suvenírov pre vašich blízkych či zábavou, sa do blízkych stredísk Port El Kantaoui a Sousse a k ich starobylým medinám poľahky dopravíte taxíkmi, autobusmi alebo obľúbenými miestnymi vozidlami tuc-tuc, kde vás miestni obchodníci naučia čaru zjednávania cien. Veľkým lákadlom na preskúmanie je určite i zábavný Jungle Park, kde si napríklad môžete preveriť svoje schopnosti a vyskúšať si vysoké lana. Medzinárodný hotelový tím El Ksar rezortu ponúka taktiež výber pestrých animačných činností, ako napríklad kvízy, bingo, tuniské divadelné hry...Odporúčame ako ideálnu dovolenku pre všetky vekové kategórie.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú štýlovo zariadené, 2-lôžkové s možnosťou jednej prístelky, alebo priestrannejšie rodinné izby za príplatok. V izbách nechýba trezor (za poplatok), SAT TV, telefón, minibar, kúpeľňa s vaňou, resp. sprchou a sušičom na vlasy, oddelené WC a balkón alebo terasa s posedením. Možnosť izieb s výhľadom na more za príplatok.
V hotelovom areáli sa nachádza vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, a ´la carte reštaurácia, snack bar, beach bar s reštauráciou, reštaurácia „Berbere“, disco bar, pool bar „Dragut“ a „Bungalows“, maurská kaviareň, vonkajší bazénový komplex, 2 bazény v interiéri (v rámci SPA za poplatok), samostatný bazén pre deti, Beauty salón, obchod so suvenírmi, požičovňa áut, WIFI, Jungle park od 4-60 rokov, fotografovacie centrum, posiňovňa, multifunkčné ihrisko, tenisové kurty, stolný tenis, lukostreľba, jacuzzi, šípky, minigolf, bezmotorové vodné športy (kajak, vodné bicykle,...), sauna a hammam, moderne zariadené Thalasso centrum s rôznymi procedúrami (za poplatok),...Slnečníky a ležadlá sú pri bazéne i na pláži k dispozícii zdarma.

Stravovanie:
- ultra all inclusive: skoré aj neskoré raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov vrátane nápojov, lokálne alkoholické, miešané a nealkoholické nápoje podávané v areáli hotela vo vyhradených hodinách, v beach bare a pool bare podávané snacky (sendviče, pizza, ovocie, šaláty...), polnočné občerstvenie do skorého rána, 1x za pobyt večera v a´la carte reštaurácii

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.