Leto 2024, Tunisko

Caribbean World Skanes Aqua ****



Caribbean World Skanes Aqua **** Caribbean World Skanes Aqua **** Caribbean World Skanes Aqua **** Caribbean World Skanes Aqua **** Caribbean World Skanes Aqua ****

Tento hotel si vás už na prvý pohľad podmaní chytľavou veselosťou Karibiku. V Caribbean World Skanes Aqua prežijete pestré, nezabudnuteľné prázdniny plné zážitkov. Dovolenkový komplex prekypuje zeleňou, ktorá obklopuje hotelové vilky, rozsiahly bazénový komplex a prekrásny vodný zábavný park. Rozprávkové možnosti pre zábavu tu majú rodiny s deťmi i milovníci adrenalínu. V areáli sa nachádza detské ihrisko, miniklub pre najmenších, dobre vybavené športové centrum, ale najväčšej priazni sa teší veľkolepý hotelový aquapark. Caribbean World Skanes Aqua je hotelom klubového typu, v ktorom sa skúsený tím animátorov, dokonca i slovensky hovoriacich, stará o celodennú zábavu všetkých hotelových hostí – malých i dospelých. Večeru si môžete vychutnať v jednej z ôsmich hotelových reštaurácií, ktoré ponúkajú tradičnú i medzinárodnú kuchyňu. Počas svojho pobytu by ste si nemali nechať ujsť výlet do centra Monastira s prekrásnym historickým jadrom.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú 2-lôžkové s možnosťou jednej prístelky, alebo k dispozícii sú taktiež priestrannejšie rodinné izby za príplatok. Vo všetkých izbách nechýba klimatizácia, SAT TV, telefón, kúpeľňa s vaňou, sušičom na vlasy a WC a balkón alebo terasa.
V hotelovom areáli sa nachádza štýlovo zariadená vstupná hala s recepciou, dve hlavné reštaurácie s terasou, šesť a´la carte reštaurácií (mexická, indická, čínska, talianska, tuniská a gril reštaurácia), pool snack bar, dva centrálne bary, maurská kaviareň, nový aquapark – bazény, tobogány, vodopády, bazén so sladkou vodou pre deti, Beauty salón, fitness a wellness centrum, video hry a biliard (za poplatok), zmenáreň, obchod so suvenírmi, požičovňa áut, trezor (na izbe alebo recepcii za poplatok), WIFI, tenisové kurty, lukostreľba, šípky, minigolf, vodné pólo, možnosť bezmotorových aj motorových vodných športov na pláži, , štvorkolky, možnosť jazdenia na koňoch alebo ťavách (za poplatok)...Slnečníky a ležadlá sú k dispozícii pri bazénoch i na pláži zdarma.

Stravovanie:
- ultra all inclusive: raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov vrátane nápojov, lokálne alkoholické, miešané a nealkoholické nápoje v baroch hotela vo vybraných hodinách, popoludňajšie občerstvenie, 1x za pobyt večera v a´la carte reštaurácii

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.