Leto 2024, Tunisko

Caribbean World Mahdia ****



Caribbean World Mahdia **** Caribbean World Mahdia **** Caribbean World Mahdia **** Caribbean World Mahdia **** Caribbean World Mahdia ****

V oslňujúcom prostredí známej hotelovej zóny Mahdia sa priamo pri širokej pláži s jemným pieskom a tyrkysovým morom rozprestiera nádherný dovolenkový areál postavený v karibskom štýle, pripravený predstaviť vám všetky svoje zákutia. Už na prvý pohľad vás upúta upravenými plochami s priestrannými bazénmi spolu s atraktívnymi tobogánmi, kde sa vyšantia malí i veľkí. Vonkajšie terasy a bary vám poskytnú očarujúci pohľad na tento prekrásny areál, chutné občerstvenie a nápoje v rámci all inclusive servisu a taktiež blahodarný tieň pred horúcim tuniským slnkom. Ochutnať budete môcť taktiež pravú tuniskú kávu či vodnú fajku. Pre milovníkov športu, ktorí svoju dovolenku plánujú stráviť aktívne, čakajú tenisové kurty, multifunkčné ihrisko, lukostreľba a mnoho zaujímavých vodných športov na pláži. Hotel Caribbean World Mahdia je tou správnou voľbou aj pre rodiny s deťmi, hľadajúce hotel s animáciami, o ktoré sa postará profesionálny hotelový animačný tím, dokonca i so slovensky hovoriacim animátorom. Vďaka príjemnej všade prítomnej dovolenkovej atmosfére je tento areál dotýkajúci sa mora vhodný pre všetkých. Sme si istí, že kvalitné služby, výborná kuchyňa a pestré dovolenkové aktivity vás presvedčia o správnosti vašej voľby.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú pohodlne zariadené s možnosťou jednej prístelky, alebo k dispozícii sú taktiež priestrannejšie rodinné izby (za príplatok). Vo všetkých izbách nechýba klimatizácia, SAT TV, telefón, minibar, kúpeľňa s vaňou, alebo sprchou, WC a sušičom na vlasy a balkón alebo terasa. Možnosť izieb s výhľadom na more za príplatok.
Caribben World Mahdia je štýlový hotelový komplex zariadený v karibskom štýle, ktorý sa skladá z centrálnej budovy a štyroch vedľajších budov, lobby baru s recepciou, hlavnej reštaurácie L´Hacieda s terasou, štyroch a ´la carte reštaurácií, pool baru, beach baru, centra baru, Vitamin baru, Aqua baru, Cash baru, maurskej kaviarne, prekrásneho vonkajšieho bazénu s oddelenou časťou pre deti, relaxačného bazénu, aquaparku s tobogánmi, vnútorného bazénu, detskej zóny na hranie, Beauty salónu, zmenárne, obchodu so suvenírmi, požičovne áut, internetového kútiku ( za poplatok), WIFI pripojenie, trezoru, vonkajšieho amfiteátru, posilňovne, 4 tenisových kurtov, wellness centra (za poplatok), možnosť jazdy na koni alebo ťave (za poplatok), biliard, štvorkolky (za poplatok)...Slnečníky a ležadlá sú k dispozícii pri bazénoch i na pláži zdarma.

Stravovanie:
- ultra all inclusive: raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov vrátane nápojov, lokálne alkoholické, miešané a nealkoholické nápoje v baroch hotela vo vybraných hodinách, popoludňajšie snacky, vo vitamínovom bare podávané osviežujúce ovocné nápoje, 1x za pobyt večera v a´la carte reštauráciach (nutná rezervácia vopred)

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.