Leto 2024, Taliansko - SARDÍNIA

Horse Country Resort ****



Horse Country Resort **** Horse Country Resort **** Horse Country Resort **** Horse Country Resort **** Horse Country Resort ****

Kráľovsky veľký hotelový rezort víta svojich hostí v nádhernej zelenej oáze strapatých paliem a exotických kvetov, ktorých vôňa končí až na širokej hotelovej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Ubytovanie ponúka v hotelových budovách Ribot a Medar, ktorých zrekonštruované izby sú zariadené veľmi príjemne. O zábavu a rôzne denné ale i večerné aktivity sa postarajú profesionálni hoteloví , dokonca i slovensky hovoriaci, animátori. Milovníci talianskej kuchyne si tu prídu určite na svoje – jedla z morských plodov, rybie špeciality, cestoviny, originálna pizzéria, či pravé sardínske sladkosti uspokoja aj tých najväčších gurmánov. Relaxáciu pri bazéne, na pláži, či vo wellness centre je možné obohatiť zaujímavými výletmi do okolia, ktoré si môžete vybrať z našej bohatej ponuky fakultatívnych výletov Medzi najatraktívnejšie výlety učite patrí kúpanie sa na pláži Is Arutas, ktorej biely piesok a tyrkysové more silne pripomína skutočný Karibik. Atraktivitu celého prostredia dotvára jeden z najväčších jazdeckých areálov v Európe stojaci v tesnej blízkosti hotelového komplexu. Výhodná poloha, blízkosť pláže, exotická záhrada areálu, vychýrená kuchyňa, kvalitný all inclusive a bohatá ponuka športových a animačných programov predurčujú tento hotel stať sa vašim tohtoročným dovolenkovým cieľom. Odporúčame pre všetky vekové kategórie. Horse Country Resort & Spa sa nachádza cca 5km od mestečka Arborea a cca 90km od letiska v Cagliari.

Vybavenie hotela / ubytovanie:
Izby sú 2-lôžkové s možnosťou 1-2 prísteliek zariadené v tradičnom sardinskom štýle. Nechýba v nich klimatizácia, telefón, trezor, SAT TV, minibar, sprcha, WC, sušič na vlasy a balkón, resp. terasa.
V hotelovom areáli sa nachádza taktiež recepcia, hlavná reštaurácia, pizzéria, barbecue reštaurácia, westernová reštaurácia, bazénový komplex pre deti i dospelých, relaxačný bazén, pool bar, plážový bar, bar „Cedro“, wellness (za poplatok), detské ihrisko, WIFI pripojenie, amfiteáter, jazdecké centrum (za poplatok). Slnečníky a ležadlá sú pri bazénoch i na pláži k dispozícii zdarma, plážové osušky za poplatok.

Stravovanie:
ultra all inclusive – raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov, možnosť obedov aj v plážovej reštaurácii s ponukou sardinských špecialít, možnosť večerí v pizzérii, tradičné alkoholické a nealkoholické nápoje podávané od 10:00 do 23:00 hod., popoludňajšie občerstvenie - snacky

Deti za zvýhodnené ceny!

Pre tento zájazd Vám ponúkame viacero voľných termínov, ktoré je stále možné kombinovať. V prípade záujmu nás kontaktujte a my pre Vás nájdeme tú najlepšiu aktuálnu cenu.

V nezáväznej objednávke uveďte prosím počet osôb a termín, o ktorý by ste mali záujem.